Cystonette е универсално лекарство, което препоръчвам на всички при често уриниране.

Вече загубих броя колко пациенти съм излекувал с лекарството Cystonette. Сметката е към стотици, това е сигурно.

Защо го препоръчвам? Това лекарство е универсално,
помага въпреки причината за честото желание за изпразване на пикочния мехур. Той е безопасен, състои се само от естествени съставки и следователно няма противопоказания, не предизвиква алергични реакции, няма странични ефекти. Това е ефективнолекарство. Още след първата употреба, дискомфортът в пикочния мехур изчезва и посещението в тоалетната носи пълно облекчение.

Димитър Иванов, заслужен лекар, автор на научни статии, експерт в областта на урологията

Димитър
Иванов

Отзиви на купувачите

avatar
Мария Маринова
Помогна ми още от първия ден!
Никога не съм имала проблеми с ходенето до тоалетната по малка нужда. А после настинах и се започна отново... Можех да се посмея и случайно, извинете, си намокрих гащите.
В болницата ми препоръчаха Cystonette.
Не вярвам много на лекарите и реших да проверя това лекарство у един познат фармацевт. Но, тя ми каза, че лекарството е добро и безопасно. Когато го взех от пощата, болничният ми вече свършваше
и ми беше страшно да се върна на работа. Това не е работа, когато тичаш постоянно до тоалетната. Но всичко беше наред, благодарение на Cystonette. Оказа се, че помага от първата си употреба. Болката в долната част на корема мина и вече ходя нормално до тоалетната. Изкарах целия курс и се чувствам добре.
arrow
avatar
Анна Иванова
Върнах си комфортния
и спокоен живот
В един момент забелязах, че започнах да тичам често до тоалетната. Много ми пречеше и на работа, и вкъщи. Отидох на лекар. Там дълго време не можеха да поставят диагноза на проблема ми, в крайна сметка обявиха, че имам синдром на слаб пикочен мехур. Не ми стана по-добре от това. Купих си Cystonette просто от една реклама и съм много щастлива от решението си. Той ми помогна да си върна контрола над пикочния мехур! И още повече, че откакто го пих, минаха 2 месеца, а дори не съм имала хрема! Той и имунитета ми повиши.
arrow
avatar
Кремена Стоянова
Много съм доволна!
Чувствам се по-добре от преди!
Когато след раждането започнаха пристъпите на постоянно бягане до тоалетната, веднага си купих цял куп лекарства. Те ми помогнаха много малко. Малко по-рядко тичах до тоалетната. Но скоро стана много зле, започнах да получавам странични ефекти от тези лекарства. Уплаших се и спрях да ги вземам, и отново започнах да тичам често до тоалетната. Една приятелка от детски години ми дойде на гости и прекарахме цялата вечер на кухнята в един приятен разговор. Тя видя, че често бягам тоалетната и ми препоръча Cystonette. Каза, че няма странични ефекти и няма от какво да се страхувам. Така и стана. Cystonette за един курс ме върна към нормален живот и няма странични ефекти.
arrow
avatar
Дарина Василева
Бързо помага
и за много дълго време!
Карам трамвай, така че честото ходене до тоалетната е нещо, не само не желателно, но просто нереално. Когато забелязах, че не мога да издържам дълго време без тоалетна, побягнах на лекар. Тя ми направи преглед и каза, че това е само от времето и така, и намери нищо сериозно. Помолих сина си да ми намери нещо, за да не мисля за тоалетната при лошо време. Той ми намери Cystonette. Много хубаво, че това лекарство действа веднага . Сутринта го пия, ходя до тоалетната, изпразвам си пикочния мехур и всичко е наред. Без тичане, без болки в корема. Работиш си спокойно и живееш като всички здрави хора.
arrow
avatar
Ивелина Колева
Вече не се страхувам от дълги
разходки
Преди често ми се случваше, че ще прибягам до тоалетната, ще капнат няколко капки урина и това е всичко. И след 20 минути отново същото. Опитах най-различни лекарства, дори бабешки методи, но всичко беше напразно. Пропилях си парите и нервите. За Cystonette научих от онлайн консултация с лекар. Струваше евтино. И Cystonette ми помогна. Това постоянно усещане за болка в долната част на корема и тичането до тоалетните на града и офисите приключи от първия ден на употреба. Дори не очаквах такъв ефект! Много го препоръчвам на всички пристрастени към тоалетната.
arrow
avatar
Теодора Венкова
Проблемът е решен
за един месец!
Жените имат определени заболявания, за които е срамно да се говори, а камо-ли да отидете на лекар. Така беше с уринирането. Тичах вкъщи до тоалетната, на работа, на път за работа или у дома. Тази ситуация ме вбеси. Наистина исках да се справя без лекари. В нашата поликлиника са едни пенсионери, какво ли знаят те? Мога да се доверя само на сестра си, затова й се обадих, тя живее и работи далеч. Тя ми разказа за Cystonette. Лекарството се оказа от много висок клас! За един месец тези проблеми изчезнаха. Дори когато съм нервна, не тичам до тоалетната толкова често, колкото преди.
arrow
avatar
Красимира Тодорова
Вече не се разсейвам
и спокойно си върша работата
Работя като дизайнер. Всичко беше наред, до момента, в който започнах да тичам често до тоалетната. И това ужасно ме дразнеше. Не можех да се концентрирам върху работата си. Веднага щом се появи някаква идея или се задълбоча в темата, и се налага да се откъсна. Връщаш се на мястото си и не си спомняш за какво си мислила! В поликлиниката не намериха патология, казаха, че това от нерви. Препоръчаха ми Cystonette, казаха, че е точно за такива случаи. Опитах го и за един ден ходих по нужда само 5 пъти! А преди това беше по 14 пъти! Сега работя без проблеми и не се отвличам на глупости.
arrow
avatar
Елвира Донкова
Спокойно стигам
и до работата си
Пътувам да работата ми по два часа. Обикновено това е нормално, но ако искате да отидете до тоалетната, това наистина става проблем. Утрото ми започва с кафе, без него не можех да се събудя. Но това питие е диуретик. Така че, докато пътувам до работа, последните минути просто почти тичам до офиса и направо в тоалетната. Настроението ми, да започвам така работния ден, не е особено добро. Но не мога без кафе, но и не ми се иска да ходя приклекнал от това, че ми се пикае. Реших проблема си с Cystonette. Продължавам сутрин да пия кафе, но и Cystonette, а след това пътувам да работата си спокойно, нямам твърде чести позиви!
arrow
avatar
Юлия Красимирова
Съпругът ми вече не мърмори!
От детски години често тичах до тоалетната. Не обръщах внимание на това, някак си свикнах. Но свекървата ми използва тази възможност да ме дразни. Дори ме нарече лунатичка, нали е много добра. И съпругът ми започна да я слуша, че жена му не е добре. Реших да намеря средство, за да не тичам често до тоалетната. И го намерих. Това беше Cystonette. Вече не се сещам за тоалетната с часове.
arrow

Как се използва Cystonette

use
Вземайте Cystonette 2 пъти дневно 30 минути преди хранене.
Запийте с чаша вода.
Продължителността на курса се избира индивидуално.
При хронични и сложни форми се препоръчват 3 курса през 10 дни

Как да поръчате

order
Оставяте заявка
във формуляра за поръчка
order
Нашият оператор ще се обади,
за да уточни всички подробности
order
Плащане на стоки само
след получаване
Доставката се извършва анонимно в непрозрачна опаковка
Cystonette

Забравете за неволно уриниране завинаги

От първите дни ще облекчи проблемите с пикочния мехур, независимо от тяхната причина

  • Облекчава дискомфорта и болката в областта на корема
  • Носи пълно облекчение при посещение на тоалетната
  • Защитава от рецидив на повече от една година
Побързайте да купите до
Нова цена
1 euro
Останаха опаковкис намаление

Вашите данни са защитени!

Плаща се след получаване на стоката